Country4you

George Strait

Roy Skjellaug

George Strait ble født i Texas i 1952 og ble oppdratt av sin far. Etter en liten stund på college sluttet han og stakk av med high school kjæresten, Norma. I 1975, da George var ferdig i militæret, reiste han tilbake til Texas for å studere landbruk. På den tiden dannet han også et band som kalte seg Ace in the Hole. De fikk ingen stor suksess før George ble kjent med Erv Woolsey. Woolsey hadde jobbet for MCA Records og inviterte ledere fra MCA for å høre på bandet spille. Det endte opp med en platekontrakt med MCA.

George sin første singel, Unwound, kom ut på begynnelsen av 80-tallet og kom inn på Topp-10 listen. Etter den tid har han gitt ut et nytt album nesten hvert år, og har hatt over 59 #1 sanger på countrylistene i USA.

Musikkstilen til Strait er gjerne av den eldre tradiosjonelle stilen og ikke slik som den nymoderne countrymusikken nå til dags. Western swing, bar-ballader og honky-tonk er stilene han er mest kjent for. George Strait er også kjent for kallenavnene King George og King of Country. Mange kritikere hevder han er en levende legende.

George Strait er for meg en utrolig flink artist. I likhet med mange andre så synger han om det meste i verden, både kjærlighet og ellers i livet. Han har mange sanger som man kjenner seg lett igjen i, uansett hva slags humør du måtte være i.

Strait’s nyeste album, «Here For A Good Time«, inneholder alt fra kjærlighetssanger til sanger om å komme seg videre i livet. Tittelsporet er en ganske munter sang om å leve livet dag for dag, for hver dag kan være din siste.

Her er Strait med sangen «Troubadour» hentet fra hans 2008 album med samme tittel:

Gøril Lauen

[sws_grey_box box_size=»600″]Bestill George Strait musikk hos CDON i NorgeSverigeDanmark [/sws_grey_box]

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy