Kom i kontakt med oss
Craig Campbell

Country Nyheter

Craig Campbell «Outskirts of Heaven»

Craig Campbell er en artist jeg har veldig sansen for, og har fått gleden av å oppleve live i USA flere ganger. Craig er en jordnær og dyktig kar som så absolutt fortjener å komme seg opp og frem innen countrymusikken. Craig har gitt ut to studioalbum til nå, og et nytt album er på vei.

I fjor slapp han singelen «Outskirts of Heaven» som andre singel ut fra det kommende albumet. Sangen har ligget inne på Billboard’s Top Country Songs liste i over 20 uker nå, og med den nye videoen som har kommet ut til låta, blir den nok liggende der i noen uker til.

Den nye videoen til «Outskirts of Heaven» er filmet fra Joey + Rory’s Farmhouse Concert Hall i Hardison Mill, Tennessee.
Som så mange vet, så døde Joey i mars 2016. Hun og ektemannen var lenge på let i Tennessee etter en «Cowboy Church» de kunne bruke på fast basis. De fant seg ikke helt til rette i de mange kirkene de besøkte før Joey døde. Nå sier ektemannen at han har funnet den perfekte «Cowboy Church» som han og Joey ville ha elsket – på sin egen gård i Tennessee. Les mer om den sterke historien på Rory’s blogg: This Life I Live

Craig Campbell er selv fast bruker av «kirken» på Joey + Rory’s gård.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Nyheter

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

august, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X