Country4you

Craig Campbell «Outskirts of Heaven»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Craig Campbell er en artist jeg har veldig sansen for, og har fått gleden av å oppleve live i USA flere ganger. Craig er en jordnær og dyktig kar som så absolutt fortjener å komme seg opp og frem innen countrymusikken. Craig har gitt ut to studioalbum til nå, og et nytt album er på vei.

I fjor slapp han singelen «Outskirts of Heaven» som andre singel ut fra det kommende albumet. Sangen har ligget inne på Billboard’s Top Country Songs liste i over 20 uker nå, og med den nye videoen som har kommet ut til låta, blir den nok liggende der i noen uker til.

Den nye videoen til «Outskirts of Heaven» er filmet fra Joey + Rory’s Farmhouse Concert Hall i Hardison Mill, Tennessee.
Som så mange vet, så døde Joey i mars 2016. Hun og ektemannen var lenge på let i Tennessee etter en «Cowboy Church» de kunne bruke på fast basis. De fant seg ikke helt til rette i de mange kirkene de besøkte før Joey døde. Nå sier ektemannen at han har funnet den perfekte «Cowboy Church» som han og Joey ville ha elsket – på sin egen gård i Tennessee. Les mer om den sterke historien på Rory’s blogg: This Life I Live

Craig Campbell er selv fast bruker av «kirken» på Joey + Rory’s gård.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy