Country4you
Image default

Country music festival Vinstra 2017

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andre helga i juli er det klart for årets Country Music Festival på Vinstra. Her kan du få med deg Aaron Watson, STAUT, Vassendgutane og mange flere. I tillegg kan du danse linedance, synge karaoke, være med på veteran- og amcartreff og selvsagt være med på festen i campingområdet.

Vinstras countryfestival har i år fått Aaron Watson tilbake igjen. Da texaneren stod på scena på Vinstra sommeren 2013 var gjennombruddet hans som amerikansk countrystjerne fortsatt halvannet år unna. Watson er bare 38 år gammel, men har over ti albumutgivelser og tusenvis av konserter og honky-tonk-jobber bak seg. Han ble født i Amarillo, Texas, i 1979, der de har kunstinstallasjonen som Bruce Springsteen synger om, «Cadillac Ranch», et titalls cadillacer begravd stående på høykant i præriesanda.

Festivalen har flere godbiter å by på foruten Aaron Watson. Landsmannen Doug Adkins har valgt sin egen vei, og har hatt stort fokus på å ivareta sin originalitet og “sound”. Han har styrt unna de store plateselskapene for å kunne skrive og produsere albumene akkurat slik han ønsker. Det har kun vært han, gitaren og låtene. Adkins har reist verden rundt flere ganger og spilt musikken sin for all slags publikum på allskens arenaer.

[sws_blue_box box_size=»750″]Trenger du Cowboyhatt og en stilig Westernskjorte til Countryfestivalen? Sjekk ut Westernbutikken.no [/sws_blue_box]

Festivalprogrammet skulle være variert nok til at de fleste finner noe de liker. Her er alt fra svenske Silver Wings, STAUT, Rotlaus, Sie Gubba, Hardanger-bandet Gunslingers og Baksia, som spiller fengende folkrock med tekster på gudbrandsdøl.

Mange av de som tar turen til Vinstra kommer ikke bare for musikken. Campingområdet vil nok være fullt av cowboyhatter, grillmat, countrymusikk og alkohol. Det vil i år være en utvidet trailercamp på området. Trailercampen skal være en sosial møteplass for alle med sterke bånd til transportbransjen, hvor man ikke bare skaper samhold i seg selv – man gjør det i festlige omgivelser med levende musikk, konkurranser og mat- og drikkeservering. I tillegg skal, i tradisjonens tro, årets trailer kåres!

I tillegg kan du vandre rundt på messeområdet der det vil være salgsboder, mer musikk og mye mer. Har du lyst til å danse linedance eller synge karaoke er det mulighet for det også. Sjekk ut programmet for mer informasjon om tidspunkter. Det skal heller ikke mangle på mat og drikke på festivalområdet. Her er det en biffrestaurant, mat-hall, flere barer, mat-torg med lokal mat og døgnåpen grill.

Er du interessert i å være med på en kjempefest eller oppleve noen skikkelig bra artister og høre live countrymusikk flere dager til ende? Da burde du ta en tur til Vinstra i sommer.

Tilbakeblikk til 2015 festivalen:

Mer info om festivalen og jhøp av billetter finner du her.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy