Country4you

Dan Lepien – fra heavy metal til countrymusikk

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den uavhengige artisten Dan Lepien byr på elskverdig vokal og en tradisjonell stil som lett tar deg tilbake til 90 tallet. Låter som » This Cowboy`s Comin Home» og «Right Where im Meant to Be» finner du på hans EP » A Country Mile» i fra 2021, en EP som vil fenge enhver country elsker som husker storhetstiden til legender som Tracy Byrd og Mark Chesnutt.

Lepien er i fra Sauk City, Wisconsin hvor han vokste opp som enebarn. Som barn flest som vokser opp landlig var jeg opptatt av jakt og fiske, kjøre firhjuling og jeg spilte baseball forteller han til Country4you. Det var først i tenårene jeg drev aktivt med musikk. Dan Lepien forteller at han har 8 år bak seg som gitarist i et heavy metal band før han forsto at musikk var noe han ville jobbe med. Jeg savnet det å synge og spille akustisk gitar sier han. Mine foreldre og deres forkjærlighet for countrymusikk har alltid inspirert meg og det ble derfor naturlig for meg å dykke dypere i den musikken vi ofte lyttet til hjemme. Musikk fra artister som Dwight Yoakam, Keith Whitley og Hank Sr er blitt flittig spilt når han har hatt opptredener rundt om på puber og utesteder. Først etter et par år som trubadur i helgene sa han opp jobben sin og bestemte seg for å jobbe videre med egenprodusert musikk på heltid. I senere tid har han brukt mye tid i Nashville og har i dag sluppet ytterligere en ny låt «For You i Can». Låten ble skrevet etter å ha flyttet inn i nytt hus med sin samboer og handler om å ville være den beste mannen han kan for kvinnen han elsker. Låten ble spilt inn i Hilltop Studios i Nashville med produsent Buddy Hyatt og hans studiomusikere .

Dan Lepien er en artist som er verdt å få med seg hvis tradisjonell countrymusikk står ditt hjerte nært.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy