Country4you

Dan+Shay – Where it all began

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Duon som består av Dan Smyers, 27, från Pennsylvania, och Shay Mooney, 23, från Arkansas, har skjutit upp som en raket på countryhimlen. De träffades i Nashville 2012 och började skriva musik ihop direkt. I oktober 2013 släppte de sin debutsingel 19 You+Me och framgången var ett faktum. Den 1 april i år släpptes albumet Where it all began som debuterade på plats 1 på Top Country Albums-listan och plats nr 6 på Billboard 200.

De var nominerade till Vocal Duo of the year på Academy of Country Music Awards tidigare i år och nu också till Duo Video of the year på CMT Music Awards som går av stapeln i juni.

Where it all began består av 12 låtar som alla har glada melodier med en skön sommarkänsla. Det är en lättlyssnad skiva med några riktigt guldklimpar. Stop Drop + Roll, 19 You + Me, Nothin’ Like You och I Heard Goodbye är riktigt, riktigt bra. Ett riktigt sommaralbum.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy