Country4you

Dierks Bentley – Home

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dierks Bentley kom i februar ut med sitt syvende studioalbum som har fått tittelen «Home». Albumet ligger nå som #1 på Billboard Top Country Album listen, og som #7 på Billboard Top 200. Med dette er «Home» det mest solgte country-albumet for tiden.

Bentley’s nyeste album inneholder følgende låter:

01. Am I The Only One
02. Gonna Die Young
03. Tip It On Back
04. Home
05. Diamonds Make Babies
06. In My Head
07. Breathe You In
08. The Woods
09. When You Gonna Come Around
10. 5-1-5-0
11. Heart Of A Lonely Girl
12. Thinking Of You

Albumets første singel «Am I The Only One» ble #1 på Billboard Hot Country Songs listen, og hans andre singel «Home» ble #4 på den samme listen.

Siste låt på albumet er den fantastiske «Thinking Of You» der Bentley synger om hvordan han opplever å være borte fra familien. Mot slutten av sangen ligger det et skjult spor der Bentlys eldste datter Evelyn Day Bentley(som kalles Evie) er med å synger. Evie er bare 3 år gammel og hun avslutter med å si «Dada is Home!»

[sws_blockquote_endquote align=»» cite=»Dierks Bentley» quotestyle=»style05]Dette albumet reflekterer livet mitt akkurat nå, det handler om min familie. Jeg er gift nå og er blitt far.
Albumene mine har alltid vært en «bit» av livet mitt, det har aldri handlet om å sette stemmen min på en bra låt og prøve å lage en hit-låt, det er like mye om hvor jeg er i livet, og jeg håper mine fans både kan le og være alvorlige med meg [/sws_blockquote_endquote]

Dierks Bentley og hans datter Evie synger «Thinking of You»:

Dierks Bentley – Home:

[sws_blue_box box_size=»600″]Du kan kjøpe Dierks Bentleys album «Home» hos CDON i
NorgeSverigeDanmark [/sws_blue_box]

Absolutt et solid album som er å anbefale!
~TomB~

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy