Country4you
Nordiske Nye Countryartister

Country Rock fra Hege Øversveen

Hege Øversveen er for tiden aktuell som deltager i den norske utgaven av The Voice på TV2. Øversveen, som kommer fra Biri i Oppland, skriver både tekster og melodier selv og sommeren 2010 kom hun i kontakt med musikere fra flere deler av verden, deriblant Nashville. Etter å ha hørt musikken hennes, har de hatt stor tro på henne -både som artist og låtskriver. Høsten 2010 leide hun inn Nashville musikere, pakket kofferten og dro til USA for å spille inn sin første EP.

Etter Nashville har responsen vært enorm. Med et solid band i ryggen har hun allerede gjort flere konserter. Hun ble blant annet trukket ut av flere hundre andre band og artister til å gjøre support for rockebandet Bigbang på deres turnéstart, og hun vant Oppland arbeiderblads talentkonkurranse ”Ønskedrømmen”, hvor premien var å få opptre på TV.

Hege har også blitt booket inn til Countryfestivalen på Vinstra for første gang som ny lovende artist. Med hjertet liggende i et melodisk grenseland mellom rock og country, og inspirert av blant andre Dixie Chicks og Sheryl Crow, er Hege kjent for å være et fyrverkeri på scenen. Det har blitt skrevet at hun vet å balansere mellom Hank Williams-hulking og Sheryl Crow-trøkk. Dette kjennetegner også låtene hun skriver. Hege elsker å stå på scenen og hennes entusiasme blir til gode opplevelser for publikum.

Hege Øversveen – Where did I go wrong:

Kanskje vil du også lese:

Jason Cassidy

Roy Skjellaug

CMA Music Festival 2018 på NRK

Redaksjonen

Tam debut fra Danielle Bradbery

Thea Tøstie
Laster...