Country4you

Dolly Parton med nytt album og verdensturnè

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dolly Parton offetliggjorde i dag at hun inngår et samarbeide mellom hennes eget plateselskap, Dolly Records og Sony Masterworks for sin neste plateutgivelse. Dolly’s neste album har fått tittelen «Blue Smoke» og lanseres på New Zealand / Australia den 31. januar 2014 i forbindelse med hennes Blue Smoke World Tour der på samme tid. Utgivelsen av albumet i USA og Europa er satt til mai 2014, rett i forkant av hennes turne til England, Irland, Skottland, Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.

Dolly Parton har holdt det gående i nesten fem tiår, og viser ingen tegn til å bremse ned. Hun er en internasjonalt anerkjent superstjerne, og har bidratt til utallige låter som «alle» på en eller annen måte har et forhold til. Dolly har mottatt to Oscar nominasjoner – en for å skrive låta Nine to Five, og den andre for Travelin ‘Thru fra filmen Transamerica.

Dolly Parton BlueSmoke World Tour:
08.Juli 2014 – København, Forum
09.Juli 2014 – Oslo, Spektrum
11.Juli 2014 – Stockholm, Globen

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy