Country4you
Image default

Ett steg tillbaka är ett steg framåt.

Under pandemin har Thomas Rhett jobbat hårt med sitt dubbelalbum ’Country Again’. – ok  han har även varit tillsammans med familjen, frun och de tre barnen för nu säger de att frun Lauren väntar det 4:e barnet.

’Country Again’ ska vara en [2CD] platta men han släppte bara ’side A’ nu den sista april. ’Side B’ kommer under året (i höst verkar troligt).

Thomas har under arbetet med projektet blivit inspirerad av den traditionella countrymusiken när han och de andra låtskrivarna komponerat. Han ville ha en mer ‘country’-stil. Även om han inte kommit ända fram så har han ett lyckat resultat. Bl a så har Thomas pappa Rhett Akins varit en av de mest tongivande låtskrivarna. Country4You’s huvudadmin Roy säger efter att ha hört plattan ” På tide at de gamle lærer ung-gutta hva countrymusikk er! och han inser även att det blir någon öl färre på kommande countryfestivaler i Nashville ”Jeg har pleid å hente meg en øl når han tidligere har spilt på LP Field!” 1)

I låten ”Country Again” sjunger han om allt som inte varit rätt, bo I Kalifornien, tappa kontakten med kompisar, inte jagat med pappa, inte kunnat fiska och ta upp den där jättefisken, ingen Silverado 4WD i skogen. Men så hittar han till rötterna i Georgia och till frun i Nashville – Han var hemma på landet igen. 

”Country Again” är den senaste singeln och den förra ”What’s Your Country Song” toppade 3 av de större countrylistorna i Nordamerika nu i vinter. Många bra artister spelar på plattan som till exempel Paul Franklin på Steel i låtarna 1-3 och 6-10.

Här är låtlistan på ’Country Again’ Side A’

Nr.TitelLängd
1.«Want It Again»2:52
2.«Growing Up»3:01
3.«What’s Your Country Song»2:51
4.«Where We Grew Up»2:45
5.«Heaven Right Now»3:48
6.«To the Guys That Date My Girls»3:01
7.«More Time Fishin'»3:05
8.«Country Again»3:41
9.«Put It on Ice» (med Hardy)3:04
10.«Blame It on a Backroad»2:47
11.«Ya Heard»3:03
  1. Fotbollsarenan för 60000 åskådare, LP Fields, där CMA Fest håller till heter nu Nissan Stadion.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy