Country4you

Mo’s Granted – Imogen Grant – Fagersta

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I norra Västmanland bor den 33-åriga kanadensiskan Imogen Grant. Hörde om henne och hennes musik i programmet Countrybox. 1)

Imogen har efter att ha varit i olika delar av Nordamerika till slut (??) hamnat i Fagersta. Under sitt resande (flackande) har hon ibland försörjt sig som gatumusikant och många gånger har hon kallat sig och eventuella medmusiker för Mo’s Granted. Granted betyder bl a ta för givet att hålla det man lovar. Det blev naturligt att man tog namnet i Sverige också. I bandet ingår även Jan-Olof Jonsson, Gustav Jonsson och Kenneth Kjellgren. Imogen deltar ibland i en Pop&Rock-kör i Fagersta.

I Mars släppte man en [EP] som döptes till ‘Session One‘. Imogen har skrivit flera av de fem låtarna. Även Erik Gunnar Frisberg och Nicke Widén medverkar på plattan. Den 9 maj kom singeln «My Superhero Mother». De 6 låtarna finns med på Spotify och kan även beställas på Amazon.

Ni vill säkert se lite av henne och höra henne sjunga så här är Midnight.

1 Countrybox är ett program som spelas in på Sala Närradio och sänds även ut via Västerås och Hallstammar. Countrybox är ett program för de som i första hand gillar traditionell Bluegrass men även riktigt gammal country eller nyare inspelningar av traditionell country. Lokala Countryprogram för traditionell country har försvunnit nästan helt. På internet finns Countrykanalen som har en mer traditionell musik än Country Rocks Radio som sänder mer nyare, modern country med betoning på de mest spelade artisterna.

Foto: Kenneth Friberg

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy