Country4you

Flere artister lagt til på lineup for CMA Music Festival 2013

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Listen over artister som skal opptre under årets CMA Music Festival ble i dag «spekket» med en rekke godbiter. Festivalen som samler over 250 000 countryfans er i år satt til den 6-9 juni.

Tidligere i år ble Luke Bryan, Lady Antebellum, Little Big Town og Carrie Underwood annonsert, og i dag kom følgende liste med artister til LP Field konsertene:

Gary Allan, Dierks Bentley, Eric Church, Kelly Clarkson, Florida Georgia Line, Hunter Hayes, Miranda Lambert, Jake Owen, Brad Paisley, Blake Shelton, Taylor Swift, The Band Perry, Keith Urban, og Zac Brown Band.

Det gleder meg personlig å se at fjorårets beste artist under CMA Music Festival (etter min mening), Eric Church, også vil være på plass i år igjen! Stor glede er det over at vi igjen får se Keith Urban også. Han spilte ikke der i fjor, men vi så han to ganger LIVE i 2011. For en fantastisk artist og entertainer han er!

Florida Georgia Line spilte i fjor på noen små scener rundt om i Nashville’s gater under festivalen. I år er de viet en plass blandt de store artistene på LP Field. Snakk om «oppgradering» i løpet av et år da!

Taylor Swift
er også tilbake på LP Field i år etter en pause i fjor. La oss håpe for Taylor’s del, og Swift fansen, at Taylor IKKE er siste artist ut. I 2011 var det ganske så mange tusen som forlot stadion når Taylor spilte opp som siste artist ut den kvelden…

[sws_blue_box box_size=»600″]Har du tenkt deg over til Nashville for årest CMA Music Festival?
Bli med i vårt Facebook arrangement for oppdateringer, nyheter, tips og råd om Nashvile og festivalen her.[/sws_blue_box]

2013 LP Field Line Up (lineup er ikke komplett)

– Carrie Underwood
– Luke Bryan
– Lady Antebellum
– Little Big Town
– Gary Allan
– Dierks Bentley
– Eric Church
– Kelly Clarkson
– Florida Georgia Line
– Hunter Hayes
– Miranda Lambert
– Jake Owen
– Brad Paisley
– Blake Shelton
– Taylor Swift
– The Band Perry
– Keith Urban
– Zac Brown Band

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy