Country4you

Craig Morgan skal være med i Fjällräven Polar

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Craig Morgan reiser til Norge og Sverige i April for å delta i Fjällräven Polar. Fjällräven er en av Skandinavias ledende leverandører av utendørs utstyr. Siden selskapet ble grunnlagt i 1960 har Fjällräven utviklet og forbedret holdbar, tidløs og funksjonelt utstyr for utendørs bruk.

Den sjette utgaven av det årlige Fjällräven Polar foregår mellom 9-13 april 2013. Det er 20 deltagere fra ti land som vil delta i årets ekspedisjon.
Fjällräven Polar er et unikt eventyr som tar deltagerene over den ville arktiske tundraen fra det norske ishavet til de svenske fjellene. Med hjelp av Fjällräven eksperter vil Morgan lære å kjøre og ta vare på sitt eget hundespann, samt overleve i snø og minusgrader.

I tillegg til å delta i Polar løpet, vil Morgan få oppleve nordlyset og et besøk hos samene i Sverige. Morgan har selv latt skjegget gro for å beskytte ansiktet under ekspedisjonen.

Craig Morgan er også kjent for å ha sitt egen TV-show i USA. «Craig Morgan All Access Outdoors» sendes på Outdoor Channel og i den kommende fjerde sesongen vil han gå igjennom sitt eventyr på den 330 km. lange ekspedisjon.

Craig Morgan – «This Ole Boy«:

Fjällräven Polar Trailer 2013:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy