Country4you

Fra media..

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alan Jackson

Ryktene vil ha det til at Alan jackson gjerne vil tilbake til Norge igjen. Telemarksavisa skriver i dagens papirutgave at Alan Jackson likte seg godt i Norge, og at han muligens kommer tilbake neste år.

Telemarksavisa skriver også at Martina McBride konsertene ble avlyst pga. sviktende billettsalg. Når skal konsertarrangørene lære seg markedsføring da? Det holder ikke å tro at nordmenn løper ned billettservice når det er slike navn på plakaten.

Martina McBride er en dyktig artist, ingen tvil om det, men hvor mange er det egentlig som har hørt om henne her i lille Norge? At hardbarkede country-fans har hørt om henne er vel en selvfølge, men at «den vanlige mannen i gata» har hørt om henne er vel lite sannsynlig.

Martina McBride

Markedsføring kan gjøres på mange lurer måter som ikke trenger å koste en formue….det krever tid, men tid må man ha skal man få budskapet ut til «Ola Dunk» :)

Hva mener du? Skulle DU på på Martina McBride konserten? Skuffet? Synspunkter? Si hva du mener her!

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy