Country4you

George Strait, The Beatles och Elvis på Top

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tisdags fick George Strait hans 82. nominering hos ACM för «Male Vocalist of the Year» och han är i en kategori för sig själv, han har vunnit sex gånger och nominerats till det 18 gånger. George Strait säger, «jag tröttnar aldrig på att höra mitt namn i dessa sammanhang. Jag är evigt tacksam till fansen och ACM.

«Med en karriär som spänner över mer än 30 år har George mest # 1 singlar av någon artist i historien, inklusive Elvis (57 hittills inklusive samtliga listor). Han har sålt nästan 69 miljoner skivor, och med 33 olika platina eller multi-platina album har de mest «RIAA platinum certifications» inom countrymusiken och det tredje i alla övriga genrer, bara The Beatles och Elvis ligger före.

Straits nuvarande singel är «The Breath You Take«.

Jag har ett personligt «förhållande» till George Strait, då hans låt,» I cross my heart» från albumet och filmen «Pure Country» är den sång som jag «förförde min kära sambo Eva med en sen natt på Furuviks countryfestival år 2000. Så kom aldrig och säg att countrymusik inte har någon betydelse för människans själ!

Inlägg publicerat av: Per «TheBull» Gyllingberg
Fd. ägare av webbsidan countrykanalen.se i Sverige. Kontakta mig för mer information om eventuella recensioner av er countrymusik. Numera hittar ni mig på http://thebull.se

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy