Country4you

Girls Night Out – Superstar Woman Of Country

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ACM Girls' Night OutNylig ble programmet «Girls Night Out – Superstar Woman Of Country» sendt på CBS i USA. Dette var et opptak som ble gjort i Las Vegas i begynnelsen av April 2011.

The Judds – Anerkjennelse for å være ACM’s mest prisbelønte kvinnelige duo ved å ha vunnet Vocal Duo of the Year syv år på rad, 1984 – 1990 og Song of the Year i 1984 for «Why Not Me».

Miranda Lambert – Anerkjennelse for å være den eneste kvinnelige artisten i Akademiets historie til å vinne Årets album, to ganger, først for «Crazy Ex-Girlfriend» i 2007 og igjen for «Revolution» i 2009.

Loretta Lynn – Anerkjennelse for sin fantastiske 50-årige karriere som en ledende kvinnelig artist innen country musikk, noe som inkluderer å være den eneste kvinnelige artisten til å vinne Artist of the Decade, Entertainer of the Year og Female Vocalist of the Year.

Martina McBride – Anerkjennelse av ACM for sin iver etter å heve bevisstheten om vold mot kvinner gjennom musikken sin. Hun er tre ganger blitt «kvinnelig vokalist», og ble også tildelt The Home Depot Humanitarian Award i 2004 for sitt veldedige arbeid.

Jennifer Nettles – Anerkjennelse av ACM for å være en av to kvinnelige artister i Akademiets historie til å være alene om å skrive og gjennomføre Song of the Year i 2007 med sangen «Stay».

Reba – Anerkjennelse for å vinne Female Vocalist flere ganger enn noen annen artist i Akademiets historie – Hele syv ganger.

Carrie Underwood – Anerkjennelse for å være den eneste kvinnelige artisten i Akademiets historie til å vinne Entertainer of the Year, to ganger, først i 2008 og igjen i 2009. Underwood har vunnet Female Vocalist tre ganger og har vunnet totalt ti ACM Awards.

Her kan dere se noen av fremførelsene fra showet:

Girls’ Night Out Sneak Peek:

Loretta Lynn Tribute – Coal Miners Daughter:

Ronnie Dunn – Stay:

Blake Shelton – Famous In A Small Town:

Sara Evans hyller Tammy Wynette med en utrolig flott fremførelse av ‘Stand By Your Man’:

Vince Gill & Carrie Underwood:

Jennifer Nettles & Ronnie Dunn – Let Him Fly:

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy