Country4you

Gøy på sjøen med CountryCruise

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stena Line arrangerte denne helgen CountryCruise ombord på Stena Saga. Vi ble med på turen for å nyte god musikk og treffe andre hyggelige countryfans.

Steinar Albrigtsen startet spillingen akkurat tidsnok til at vi hadde fått i oss en matbit og noe godt drikke. Albrigtsen hadde med seg Monika Nordli på vokal og de leverte et solid show. Albrigtsen’s musikk er ikke helt etter min smak, men de leverte bra.

Neste artist ut var Steff Nevers. Jeg har ikke fått med meg en Nevers LIVE konsert før, så dette var noe jeg så frem til. Nevers leverte mer en forventet faktisk. Jeg må si jeg er imponert over hans driv, kontakt med publikum og evnen til å gi jernet på scenen. Dette likte vi veldig godt! Nevers var også menneskelig og sosial etter sin konsert, og slo av en prat med alle som hadde lyst til å prate, inkludert meg.

Bandet etter Steff Nevers var Southern Train. Dette er et cover-band med høy partyfaktor, og det tok ikke lange tiden før dansegulvet var fyllt opp. Flott gjeng, og bra musikk!

Bilder fra CountryCruise 2011:

[nggallery id=17]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy