Country4you
Country Nyheter

Gøy på sjøen med CountryCruise

Stena Line arrangerte denne helgen CountryCruise ombord på Stena Saga. Vi ble med på turen for å nyte god musikk og treffe andre hyggelige countryfans.

Steinar Albrigtsen startet spillingen akkurat tidsnok til at vi hadde fått i oss en matbit og noe godt drikke. Albrigtsen hadde med seg Monika Nordli på vokal og de leverte et solid show. Albrigtsen’s musikk er ikke helt etter min smak, men de leverte bra.

Neste artist ut var Steff Nevers. Jeg har ikke fått med meg en Nevers LIVE konsert før, så dette var noe jeg så frem til. Nevers leverte mer en forventet faktisk. Jeg må si jeg er imponert over hans driv, kontakt med publikum og evnen til å gi jernet på scenen. Dette likte vi veldig godt! Nevers var også menneskelig og sosial etter sin konsert, og slo av en prat med alle som hadde lyst til å prate, inkludert meg.

Bandet etter Steff Nevers var Southern Train. Dette er et cover-band med høy partyfaktor, og det tok ikke lange tiden før dansegulvet var fyllt opp. Flott gjeng, og bra musikk!

Bilder fra CountryCruise 2011:

[nggallery id=17]

Kanskje vil du også lese:

Steff Nevers – På Vei

Redaksjonen

CountryCruise 2011

Redaksjonen

Norsk Country Treff 2013

Redaksjonen
Laster...