Country4you

Lonestar blir originale igjen

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lonestar har funnet tonen igjen, og er gjenforent med den originale vokalisten Richie McDonald. Gruppen har gått ut og sagt at de vil ut på turné og spille inn et nytt album i 2012 for å markere sitt 20-årsjubileum.

De første konsertdatoene for bandets fire opprinnelige medlemmer,- keyboardist Dean Sams, trommeslager Keech regnvann, gitarist Michael Britt og McDonald, vil foregå på vår del av jordkloden mellom 26 februar og 4 mars. Godt rustet med et utvalg av deres tidligere hits som «Amazed», en #1 country hit og #1 pop hit som virkelig sparket dørene vidåpne for countrymusikk på pop-radio på 90’tallet.

Lonestar vil opptre i London (Wembley Arena), Belfast, Irland (Odyssey Arena), Zürich, Sveits (Hallenstadion) og Mannheim, Tyskland (SAP Arena) på turne sammen med Reba McEntire, Ricky Scaggs og Little Big Town i konseptet International Festival of Country Music.

Det Texas baserte bandet har solgt i overkant av 10 millioner album siden lanseringen i 1995 og oppnådde 10 #1 Country hits. Bandet har også fått flere priser for blant annet låta “Amazed”.

Vokalisten, Richie McDonald, forlot bandet for sin solokarriere i 2007. Lonestar fortsatte med vokalisten Cody Collins, og ga ut sitt 10’ende album i 2010, «Party Heard Around The World«.

Her er Lonestar med sin «Amazed»:

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy