Country4you
Country Norge Countryfestivalen i Seljord Utvalgt Artikkel

Hanne Sørvaag og Steff Nevers åpnet den 15. Countryfestivalen i Seljord!

I går gikk startskuddet for den 15. Countryfestivalen i Seljord. Allerede første festivaldag har det ankommet over 1 500 biler og vogner, eller omtrent 3 500 publikummere. Med gode værmeldinger ligger det an til å bli en god festivaluke i Seljord.

Dagens headlinere Hanne Sørvaag og Steff Nevers gjorde sitt for å varme opp festivalpublikummet for det som kan se ut til å bli en het og fantastisk festival. Dansegulvet fyltes raskt opp og omtrent 2 000 publikummere så ut til å storkose seg med den populære countryduoen som denne sommeren er ute på en omfattende Norgesturne. Det er ingen tvil om at duoen trivdes i Seljord, heller ikke at publikum elsker Hanne og Steff. Utover kvelden kunne publikum få med seg Miss Anderson DJ Red Planet og Captain Kane & Big Trouble.

Countryfestivalen Seljord har i år satt i gang en rekke tiltak med hensikt å bedre festivalopplevelsen for de mange tusen countryentusiastene som hvert år besøker Seljord. Nytt av året er blant annet serveringskonseptene brennevinsbaren ”Sterke Nils Saloon”, ”Sjøormen Vinbar” og biff- og pizzarestauranten ”Buffalo Steakhouse”. Festivalen har også oppgradert sanitærforholdene og igangsatt underholdningsaktiviteter som motorsykkelshow.

Det er i år forventet opp mot 25 000 solgte billetter på festivalen, som er Nordens desidert største Countryfestival. Senere i uken kan man få med seg blant annet Hellbillies, Staut, Gunslingers, Vassendgutane, Nitty Gritty Dirt Band, Steffen Jakobsen og Siri Vølstad Jensen. Festivalen avsluttes lørdag 27.juli. Les mer om festivalen her: www.countryfestivalen.no

Kanskje vil du også lese:

26.000 på countryfestivalen i Seljord

Redaksjonen

Brad Paisley – selfie#theinternetisforever

Redaksjonen

Brad Paisley spilte på Countryfestivalen i Seljord 2017

Redaksjonen
Laster...