Country4you

The Harters – Et spennende nytt band!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

The Harters Bilde
The Harters

The Harters er en trio basert i Arizona, USA.  Trioen består av vokalist Leslie Harters og hennes brødre, Michael og Scott.  Bandet kom med sin debut single, «Jenny» tidlig i 2010 og kom med den inn på Billboard Hot Country Songs listen.

Brødrene Michael og Scott Harters, samt deres søster Leslie, var involvert i diverse andre musikalske prosjekter før de dannet bandet sammen. Michael hadde flyttet til Nashville for å bli låtskriver/artist og Scott gikk på skole i San Diego der han spilte i et rockeband. Leslie forble i Arizona hvor hun bestemte seg at hun skulle satse på en karriere innen musikk.

I 2005 spilte Harters inn én singel, «Drunk Chick», under navnet SEVEN.

Etter å ha bestemt seg for at de ville begynne å opptre sammen, begynte de å spille inn videoer av seg selv på YouTube.  De ble oppdaget av produsent Keith Stegall, best kjent som produsent for Alan Jackson.  Bandet ble deretter bedt om å åpne en rekke show for Josh Turner.

The Harters laget to sanger tilgjengelig for gratis nedlasting på sin hjemmeside, herunder debut singelen «Jenny».
Scott og Michael begynte å skrive sangen fem år før utgivelsen, og fullførte den med hjelp fra Malloy og Brad Irby. Denne sangen debuterte som nummer 54 på Billboard Hot Country Songs listen i mars 2010. Den andre singelen var «If I Run» som ble sluppet til country radiostasjoner i USA nå i januar 2011 .

The Harters er for tiden aktuell som oppvarmingsband for Randy Houser i USA og Alan Jackson’s kommende Autralia turnè.

Se og hør videoen til låta «If I Run» her:

httpv://www.youtube.com/watch?v=vGCF_m3fUNw

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy