Country4you
Country Nyheter Vurdering av låter

Allen Karl – That Jukebox Has A Mind Of It’s Own!

Allen Karl
Allen Karl

«The Good Guy in the Black Hat …» Så beskriver Allen Karl sig själv på sin hemsida. Och så kan man mycket väl uppfatta denna gospel och countrymusiker från USA.

Allen Karl släpper en ny singel – That Jukebox Has A Mind Of It’s Own. Trad. countrylåt skriven av Tom Fedora och släpps för allmänheten den 4 januari 2011. I sången hittar man text vi känner igen sedan tidigare, och det är bl.a från «Chippin’ away» som spelats in av Crosby, Stills & Nash! En trevlig låt!

Allen är ingen duvunge, han har varit med i branschen under många år. Ett stort antal cd-skivor har kommit från honom och hans bolag Allen Karl Production. I min bokhylla finns nu 7 stycken cd med denna varma röst. Allen är kanske inte någon skönsångare, men han håller sig till den traditionella countryn som jag gillar.

Allen Karl är också mycket hängiven den traditionella countrymusiken i den egenskapen att han sitter med i styrelsen för » The Traditional Country Opry». Han är också invald i Amerikas «Oldtime country music Hall of Fame» för att ta med några.

Lyssna på «That Jukebox has a mind of its own»

[audio:http://country4you.com/wp-content/uploads/2011/01/allenkarl-that-jukebox.mp3|titles=allenkarl-that-jukebox]

Allen Karl hittar ni på adress: http://allenkarlproductionsllc.com/
Fler inlägg om Allen Karl hittar ni på TheBull.se:
http://thebull.se/?p=129
http://thebull.se/?p=109

Inlägg publicerat av: Per «TheBull» Gyllingberg
Fd. ägare av webbsidan countrykanalen.se i Sverige. Kontakta mig för mer information om eventuella recensioner av er countrymusik. Numera hittar ni mig på http://thebull.se
Laster...