Country4you

Hege Bringsverd åpner for Alan Jackson i Skien

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hege Bringsverd Bilde
Hege Bringsverd

Countryjenta Hege Bringsverd fra Arendal gleder seg STORT til å starte opp det som garantert vil bli en magisk countrykveld i Skien, og hvor Hellbillies har den samme ære dagen etter i Stavanger. Hege har selv opplevd Joey+Rory live i USA og gleder seg på publikums vegne som får oppleve denne duo & ektepar, før Alan Jackson trer inn og viser hvorfor han ER en av verdens største!

Hege er 38 år gammel og begynte å synge offentlig først når hun var 30 år gammel, men hvor countrymusikken ble en kjerne i livet hennes allerede i barneårene. Hennes tredje CD ”From a Cowgirls heart” utkommer i april 2011, hvor smakebiter fra denne kan høres på www.cowgirl.no.

En innspilling hvor noen av de beste countrymusikerne fra Nashville har bidratt til at dette nok blir oppfattet som en av de fineste countryutgivelser på våre breddegrader – på lenge! Bl.a. synger broren til Johnny Cash – Tommy Cash – en duett med Hege, som amerikanerne selv mente ville gå rett inn på countrystasjonene i USA dersom hun gir den ut der borte. Og Alan Jacksons faste korist – Monty Allen – korer på samtlige av låtene på Heges nye kommende CD – en utgivelse hun selv mener trolig er bedre enn de to første til sammen.

Hege er blant mange i Norge kjent for å være en av de artistene hvor man sanser at musikken starter fra det innerste i hjertet før den når ut via en litt barnslige men ærlige og varme stemme. Hun finansierer og gir ut sine CD´er på sitt eget selskap, utelukkende for å kunne velge ut de fineste låtene uten plateselskapers ”kommersielle innblanding”… Dette fordi Hege sverger til den gode tradisjonelle countrymusikken med de gode låtene og de gode tekstene, enten de kommer fra kjente eller mindre kjente artister, for hun nekter å tvanne ut countrymusikken med innslag av andre populistiske stilarter.

www.cowgirl.no

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy