Country4you

Hvil i fred Magnus Erikson

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Magnus Erikson var på 80-tallet mannen bak den store gospelbølgen i Sverige. Magnus jobbet med artister som Per-Erik Hallin, Carola, Salt, Jerusalem, Edin-Ådahl og Leviticus som alle i stor grad kan takke Magnus Erikson for sine blomstrende gospel- og kristenpop karrièrer på 1980 og 90-tallet.

I de senere årene jobbet Magnus også mye for å få store amerikanske countryartister til Norden. Det var blant annet Magnus som fikk Alan Jackson, Brad Paisley, Rascal Flatts, The Band Perry, Dwight Yoakam og Lady Antebellum over til oss nordboere gjennom selskapet MEP Agency.

Undertegnede har samarbeidet tett og godt med Magnus Erikson gjennom countrykonsertene som har blitt gjort i Skandinavia, og det var med tungt hjerte vi fikk beskjeden om at Magnus Erikson tirsdag døde i Stockholm, 58 år gammel.

Magnus etterlater seg kone og tre barn fra sitt siste ekteskap, og et voksent barn fra sitt første ekteskap. Magnus vil bli dypt savnet.

Roy Skjellaug

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy