Country4you
Image default

Intervju med Kellie Pickler

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forrige uke tok den vakre og svært talentfulle Kellie Pickler turen til en liten landsby i de sveitsiske Alpene for den 26.utgaven av Country Night Gstaad. Festivalen går over hele helgen og tiltrekker seg countryfans fra hele fastlands-Europa. Foruten Kellie så kunne man under årets festival oppleve de sveitsiske Highwaymen, Ricky Skaggs og Josh Turner. Etter den første festivalkvelden tok Kellie seg tid til å sitte ned med oss ​​for å svare på noen spørsmål. Du kan lese alt om det nedenfor.

  1. Hei Kellie, velkommen til oss på andre siden av Atlanteren. Har du hatt mulighet til å ta deg litt fri mens du har vært her i Sveits? Hva har du gjort her i Gstaad?

Kellie: Jeg har prøvd paragliding! Der du flyr ut på siden av fjellet med en fallskjerm. Det er så vakkert her! Av alle stedene jeg har vært i verden er dette et av de vakreste stedene jeg har vært. Jeg har også hatt anledning til å sjekke ut butikkene her … og det gjorde litt vondt for lommeboken… Jeg hjalp til på økonomien til Sveits kan man si. Det virker som alle har en stolthet i alt de gjør her. Det er så vakkert og godt tatt vare på. Det er som å vandre inn i et magasin. Jeg hadde sett bilder av området, men det er enda vakrere når man opplever de i virkeligheten. Fantastisk!

  1. Du startet din karriere som deltager i American Idol der du til slutt endte på en sjetteplass. Hva har vært mest nyttig for din karriere? American Idol eller din nylige deltagelse i Dancing with the Stars?

Kellie: American Idol var jo starten på min karriere og introduserte meg til verden. Jeg er veldig takknemlig for å ha vært en del av sesong fem av den serien. Jeg ville ikke vært det foruten.
Dancing With The Stars var en annen type utfordring for meg. Jeg hadde aldri danset noe særlig før, så jeg var livredd! Men programmet introduserte meg til en annen gruppe mennesker som kanskje ikke hadde sett meg på Idol, så jeg tror det var en god ting. Jeg oppdaget en ny lidenskap, jeg elsker å danse! Jeg elsker ballroom dancing og jeg har stor respekt for det nå etter å ha vært gjennom det. Jeg tror begge programmene har vært bra for meg og min karriere.

  1. Du spilte ganske mange klassiske countrylåter igår kveld. Tror du det fortsatt er plass for tradisjonell countrymusikk i dagens country-pop pregede samfunn?

Kellie: Absolutt! Jeg vokste opp med tradisjonell countrymusikk, og jeg elsker det. Det er der hjertet mitt er. Jeg tror det absolutt er rom for den stilen i Nashville og jeg håper den aldri forsvinner. Jeg tror det er plass til alt. Noen liker pop-country, noen liker rock-country, eller bluegrass. Vi har R&B-Country og rap-country. Personlig vil jeg alltid gå for den tradisjonell countrymusikken. Det er der jeg føler meg hjemme. Jeg tror det er rom for alle varianter.

  1. Jobber du med ny musikk? Kan vi forvente et nytt album?

Kellie: Ja, men vi er på et veldig tidlig stadium. Jeg skriver låter og plukkerut de låtene jeg vil ha med på det neste albumet. Men det er fortsatt veldig tidlig. Vi håper på en utgivelse en gang til neste år.

Kellie Pickler Gstaad 2014

  1. Under din konsert her i Gstaad, sa du at din bestefar ofte fortalte deg at du ble født i feil generasjon. Med de reaksjonene du får fra publikum når du spiller de mer tradisjonelle countrylåtene, er dette en retning du ønsker å følge mer ofte?

Kellie: Mitt siste album, 100 proof, er et svært tradisjonelt country honky tonk album. Det ble kritikerrost i USA og var #1 på Rolling Stone og Billboard’s lister, men det fungerte bare ikke på country-radio stasjonene. Jeg har blitt fortalt at det var FOR Country! Jeg vet ikke hva det betyr når du får vite at du er FOR Country..

Jeg vet ikke om jeg skal ta det som en fornærmelse eller som et kompliment. Jeg tror jeg velger å ta det som et kompliment siden jeg mener at man ikke kan bli FOR Country! Jeg håper å gjøre litt av det samme på det nye albumet. Jeg elsker countrymusikk, men du kan ikke gjøre alle glade. Jeg tror at, når alt kommer til alt, må du være fornøyd med hva du gjør med livet ditt.

Takk for spørsmålet om tradisjonell countrymusikk. Jeg tror det kom tydelig frem under konserten at tradisjonell countrymusikk fremdeles er populært. Jeg satt veldig pris på responsen fra publikum. Jeg ble veldig rørt og overrasket på en god måte.

  1. Kan det muligens komme en duett på det nye albumet? Hvem ville du i så tilfelle likt å spille inn en duett med?

Kellie: Jeg har alltid ønsket å spille inn en sang med Dolly Parton. Hun er en stor grunn til at jeg forelsket meg i countrymusikken. Hun var en av de første kvinnelige artister som jeg ble introdusert til av mine besteforeldre som hørte på hennes musikk. Dolly er derfor en av mine største idoler innenfor countrymusikken. Det ville definitivt være henne hvis jeg gjorde en duett!
Jeg har faktik sunget en sang med henne en gang. Vi gjorde et veldedighetsarrangement i Nashville og jeg hadde åpnet for henne. Etter at jeg ble sittende på siden av scenen på et av hennes set, sang jeg med på alle låtene hennes. Dolly la merke til at jeg satt og sang på alle låtene hennes og overrekker meg en mikrofon og drar meg ut på scenen for å synge 9 to 5 med henne! Jeg var så nervøs! Det var et spesielt øyeblikk for meg.

  1. Du sa tidligere at du ønsker å gjøre alt. Du har begitt seg ut i filmen verden ved å låne ut stemmen din til en tegneserie, Veggie Tales ‘Beauty and the Beet. Du har også laget smykker. Er det noe annet du har lyst til å forfølge mer i fremtiden?

Kellie: Absolutt! Jeg elsker animasjon. Jeg har blitt fortalt at jeg høres litt ut som en tegneseriefigur så jeg har omfavnet den, haha. Jeg elsker å gjøre animasjonener. Det er mye moro, men jeg ville elske å kunne gjøre enda mer, som å gjøre en film eller TV-serie. Hvis det er den rette rollen, som passer meg, så absolutt. Jeg har også spilt inn åtte låter for filmens soundtrack.

Kellie Pickler Gstaad 2014

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy