Country4you

Jill Johnson – från kokbok till evergreens

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jill Johnson har haft ett händelserikt år. Först all uppståndelse med hennes program ”Jills Veranda” och speciellt med Doug Seegers. Därefter kom hennes kokbok ”Country Cooking med Jill i Nashville ut. Tre priser på TV-branschen gala ”Kristallen” och under hösten en krogshow och nu ett nytt album.

Jills Veranda blev en väldigt populär TV-serie. I det 6:e och sista avsnittet upptäckte Jill och Magnus Carlsson Doug Seegers . Doug Seegers har nu varit på turné i Sverige, fått sitt album släppt i Skandinavien och i USA och gjort en mindre turné i USA, allt tack vare Jill.
Jill fick tre priser (Kristaller) på den svenska TV-branschens årliga gala för Jills Veranda.

I Jill’s  kokbok, ”Country Cooking med Jill i Nashville”, delar hon med sig av sina matlagningskonster, för Jill älskar laga mat och laga mat är den bästa avkopplingen och då med en honkytonk i bakgrunden eller en sorgsen countryballad  som hon sjunger med i.  Med kokboken följer med en CD med ’musik till matlagningen’ en av låtarna är ’Orphan Girl’. Klippet nedan kommer från Jills Veranda där Titiyo var med i första avsnittet.

För någon vecka sedan gav Jill ut en platta med evergreens, ”Songs for Daddy”.  Plattan innehåller låtar som jag kände igen t ex  ”Moon River” (Andy Williams), och ”That’s Life” (Frank Sinatra), jag kan sjunga med i de flesta låtar, så jag blir orolig, är jag så pass gammal att jag kunde vara Jills Pappa?

I februari börjar Jill Johnsons Sverigeturné . Det är hennes krogshow från Stockholm och Göteborg som hon åker runt i Sverige med. Det är slutsålt på många ställen.

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy