Country4you

Justin Moore – «Home Sweet Home»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Augusti kommer ett Tribute Album:‘Nashville Outlaws: A Tribute to Motley Crue’. På albumet bidrar både Brantley Gilbert och Justin Moore. Redan nu kommer Justin Moores cover «Home Sweet Home»

Jag brukar inte gilla de rockigaste låtarna, men Justin Moores nya singel, hård-country-balladen «Home Sweet Home» är riktigt bra. Låten är skriven av medlemmar i Mötley Crüe och bandets sångare Vince Neil är med på låten och videon.

Vince har haft en solokarriär vid sidan av Mötley Crûe och dessutom varit barägare, racerförare, ägare av en tatueringdsalong ägare av en vingård (Napa Cabernet Sauvignon och Chardonnay), och har dessutom blivit direktör för ett investerindföretag (som bl a har intresse i ett football team i Florida). Han håller dessutom i en pokerturnering i Las Vegas. Han och bandet äger dessutom några barer i Dr Feelgood-kedjan.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy