Country4you

Kenny Chesney & Tim McGraw LIVE i Atlanta

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld (03.juni) var det tid for konsert i Atlanta, Georgia. Kenny Chesney og Tim McGraw er ute på en fellesturne de har kalt Brothers of the Sun Tour. Dørene åpnet klokken 16:30 og vi var på plass litt over klokken seks. Da var Grace Potter i gang med oppvarmingen, og vi gikk akkurat glipp av Jake Owen..

Tim McGraw var først ut på scenen og startet showet med en av sine mange #1 hits; “Felt Good On My Lips”. Så gikk det slag i slag med en lang rekke av McGraws riktig så gode låter. Her fikk vi høre “Real Good Man,” “I Like It, I Love It” og “Live Like You Were Dying.” Det ble også spilt noen nye låter som ble tatt godt i mot. Herlige “Mexicoma” og energiske “Truck Yeah” var to gode nye låter. McGraw holdt et høyt tempo og var overalt under hele sin kosert som varte i nesten halvannen time. Knallbra show!

Etter en pause på rundt 40 minutter var det Kenny Chesney sin tur. Chesney dukket opp midt i arenaen på en liten platting. Her freførte han “Beer in Mexico” til stor jubel fra publikum, før han satt seg på en liten huske som tok han på en liten rundtur like over hodene til publikum, før ferden stoppet på hovedscenen. Så gikk det slag i slag med Chesneys mange hits. “Keg in the Closet”, “Summertime”, «Reality«, «No Shoes, No Shirt, No Problems» og mange flere. Magisk stemning var det da Grace Potter kom på scenen for å fremføre nydelige «You & Tequila” sammen med Chesney. Det var rett og slett «ståpels-faktor» over dette..

Begge artistene er riktig så gode entertainere. Chesney var tydelig i sin tale og ga klar beskjed: «Tonight, before you guys wake up and go to work tomorrow, y’all are mine.»

Kveldens desidert største høydepunkt var en hyggelig overraskelse! «Mine damer og herrer, Mr. Zac Brown!» skrek Chesney ut, og ut på scenen kom volkalisten i Zac Brown Band ruslende til ENORM jubel fra de ca. 46 000 fremmøtte. Zac Brown er jo fra Georgia, så han er helt klart en meget populær herremann her.
Chesney og Zac Brown spilte en akustisk versjon av «Knee Deep,» før de gikk over til en cover av Alabama’s «Dixieland Delight.» Da tok det helt av i salen…

What a night…

Bilder fra showet…mer kommer senere når video-opptak er gått over..

[nggallery id=19]

Setlist Tim McGraw:

Felt Good On My Lips
For A Little While
Down on the Farm
Real Good Man
Last Dollar (Fly Away)
Unbroken
Everywhere
Where The Green Grass Grows
Mexicoma
All I Want
Just To See You Smile
Better Than I Used To Be
Let It Go
How Bad Do You Want It
Sing Me Home
Something Like That
Southern Voice
Live Like You Were Dying

Ekstranummer:
Cowboy In Me
I Like It, I Love It
Truck Yeah

Setlist Kenny Chesney:

Beer in Mexico
Keg In The Closet
Summertime
Reality
Live Those Songs
No Shoes, No Shirt, No Problems
What I Need to Do
I Go Back
Come Over
Anything But Mine
You and Tequila
(with Grace Potter)
Back Where I Come From
Living in Fast Forward
Young
Somewhere With You
Never Wanted Nothing More
Knee Deep
(with Zac Brown)
Dixieland Delight
(Alabama cover) (with Zac Brown)
Out Last Night
When the Sun Goes Down
(David Allan Coe cover)
Don’t Happen Twice
The Boys of Fall

Ekstranummer:
Rockstar (med Tim McGraw)
Refried Beans (Tim McGraw)
She Thinks My Tractor’s Sexy (med Tim McGraw)
Indian Outlaw (Tim McGraw)
Running on Empty (Jackson Browne cover) (med Tim McGraw)

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy