Country4you

Kenny Chesney’s Hemingway’s Whiskey

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kenny Chesney

Kenny Chesney vil i løpet av høsten komme ut med sitt nye album med det fengende navnet – Hemingway’s Whiskey. Dato for plateslitt er foreløpig satt til 28 September.

Tittelsporet er en låt av Guy Clark som handler om å leve livet til det fulle. Første gang Kenny hørte sangen, viste han at han bare måtte oppkalle det nye albumet etter låta. Sangen sier alt om hvordan du lever ditt liv, og hva livet kan være hvis du nekter å følge visse grenser i livet. De som har lest Hemingways romaner vet hva dette dreier seg om.

Kenny sier dette albumet vil ta hans musikk til hans neste fase. Albumet gjenspeiler hvordan han velger å leve sitt liv, og han vil gjerne tro at vi alle har innsett at livet er litt mer komplisert enn vi kanskje hadde trodd. Det er fremdeles moro. Det er fremdeles intens. Det er fremdeles om venner og drømmer og alle slike slags ting, men det er noe mer også. Albumet vil også ha noen gjesteopptredener, og noen overraskelser som Kenny vil avdekke senere.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy