Country4you

Rodney Atkins’ nye video “Farmer’s Daughter”

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rodney Atkins

Rodney Atkins’ nyeste singel, «Farmer’s Daughter», klatrer i rekordfart oppover på nedlasting-listene til iTunes, og videoen til låta sendes på turbo rotasjon på Great American Country (gactv.com)

Atkins’ låt om en varm sommer-romanse som ender opp med ekte kjærlighet, har blitt hans mest populære singel så langt i karrieren. «Farmer’s Daughter» solgte mer enn 140.000 nedlastinger på iTunes i løpet av noen få uker. Rodneys tidligere #1 hits “If You’re Going Through Hell”, “These Are My People” og “Cleaning This Gun” har nær tre fjerdedeler av en million nedlastinger, og med farten på denne nye singelen vil han sikkert bryte million ganske så snart.

Atkins fikk en smak av ekte gårdsliv med å kjørte traktor og hesje høy i videoen som ble filmet på en gård i landlige Franklin, Tennessee. Chris Hicky har regissert videoen som har Atkins’ virkelige kone Tammy Jo som «Farmer’s Daughter».

Hicky regisserte også videoen for Miranda Lambert’s «White Liar» som vant Årets Beste Kvinnelige Video prisen på CMT Awards 09.juni i år.
«Farmer’s Daughter» er den fjerde singelen fra Rodney Atkins’ tredje studioalbum «It’s America». Tittelkuttet gikk også til topps på Country hitlistene i USA.

Bestill albumet «It’s America» her

Hør utdrag fra albumet her:

Se videoen her:

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy