Country4you

Kinsey Rose

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kinsey Rose er en sanger / låtskriver / musiker fra Louisville, KY som er bosatt i Nashville. Hun er en bereist og kjent artist for mange i både Europa og USA. Kinsey har opptrådt på en av countrymusikkens største festivaler i Frankrike, og har turnert mye i Storbritannia, Skottland, Danmark og Norge. I USA har hun spilt på kryss og tvers fra Alaska til California, Texas og Pennsylvania.

Hun er også kjent for å opptre på noen av Nashvilles mest ikoniske honky tonks, som blant annet Legends Corner på Broadway.

Kinsey Rose med band på Legends Corner, Nashville. Fra Countryturen USA 2019. Foto: Country4you

Kinsey skrev sanger og spilte det instrumentet hun fikk tak i som liten. Hun var bare ti år gammel da hun tok vokaltimer og lærte seg å spille bratsj, fløyte, gitar og piano. Når hun var 13 år gammel begynte hun å opptre på lokale kaffebarer og i kirker. Hun var 15 år gammel da hun spilte inn sin første plate.

Gjennom tiden på høyskolen tok hun stadig turen til Nashville for å spille der hun fikk spille. Etter fullført høyskole pakket hun tingene sine og flyttet til Nashville der hun fortsatt holder til.

Kinsey har en sterk vokal og musikkstilen er tradisjonell. Ved flere anledninger har hun samarbeidet og spilt inn musikk sammen med med flere norske artister som blant annet Borderville, Knut Roppestad og nå nylig på låten » You Are My Sunshine» med Lisbeth Hauge.

I slutten av mai 2021 slapp hun sitt nye album «Honky Tonk Treasures«, et album som inneholder 10 av hennes favorittsanger hun har spilt på Nashvilles Honky Tonks opp gjennom årene.

Finn ut mer om Kinsey Rose

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy