Country4you

Kris Kristofferson – Union Chapel London

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets konsertopplevelse for undertegnende fant sted i gamle ærverdige Union Chapel i London, torsdag 26. Sept 2013.

En levende legende, hans gitar og ett munnspill. Uten noe form for backing gjorde Kris drøye 90 minutter på harde kirkebenker til noe magisk. Riktignok ikke uten noe smårusk på gitaren, men det spiller ingen rolle. 77 år gamle Kris innehar en utrolig evne til historiefortelling, noe utsolgte Union Chapel fikk oppleve til de grader. Konserten bestod av mange høydepunkter, blandt andre sangene «Casey’s Last Ride», «Jesus Was a Capricorn», «Feeling Mortal», og selvsagt låter som «Sunday Morning Coming Down», «Loving Her Was Easier», «Me And Bobby McGee», «Help Me Make It Through The Night», og min personlige favoritt «For the Good Times».

20130926_201634
Kris Kristofferson – Union Chapel, London Sept. 26 2013

Union Chapel ble i 2012 kåret til «London’s Best Live Music Venue» av lesere av Time Out Magazine. Nå kan jeg ikke pårope meg å ha vært på mange konsertlokaler i London, men jeg er ikke overasket over dette. Jeg fikk en «Ryman-følelse» av å sitte i rundt 90 minutter på harde kirkebenker. Ikke mistforstå, det er en veldig positiv opplevelse.

Jeg dro til London som en stor Kris Kristofferson-fan. Jeg dro fra London som en enda større fan. Hans nye album «Feeling Mortal» fra tidligere i år er allerede bestilt.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy