Country4you

Krystal Keith – Pappas Dotter

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

2004 var Toby Keith och hans då 18-åriga dotter med på CMA awards och sjöng ”Mocking Bird”. Toby var då stenhård och sa att Krystal skulle gå på college först innan hon skulle börja sin karriär. Toby lär har sagt:  ‘I don’t care what your plan is, this is the plan. You’re going to college and when you finish we’ll go full force into music.”

Nu är det alltså dags, hon har hunnit bli 28 år, nygift och en EP ute sedan i April. Hennes nya singel, ” Get Your Redneck On»  släpps den 30 september men ni  har kunnat hört den på Country4you’s Country Music Radio i några veckor – har någon hört den. Som ni förstått så handlar låten om hur det är att växa upp på landet och att det bästa var att hänga nere vid floden med kompisarna. Krystal vägrar att bekräfta att det förekom ”skinny dipping” (nakenbad).

Förutom pappa så är Mica Roberts (sångerska som varit med Toby till Europa ) den som betyder mest när det gäller musiken. När Krystal var i tidiga tonåren var Toby på turné med Shania Twain. Shania och Krystal sjöng ofta back stage och Shania gav henne värdefulla tips. Så Krystal hävdar att det var Shania som lärde henne sjunga – inte dåligt.

Entt klipp från en spelning på en radiostation

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy