Country4you
Konserter Utvalgt Artikkel

Lindsay Ell – ny og spennende country&blues!

Lindsay er bare 24 år men har en dybde, erfaring og personlighet i sine sanger som gjør at vi kommer til å høre mye fra denne jenta fra Calgary i Alberta, Canada. Nå kan vi begynne å glede oss til at hun om noen få måneder kommer til Skandinavia!

Lindsay begynte å spille piano som 6 åring, men allerede som 8 åring begynte hun å utforske sin fars gitarer som lå utspredt rundt om i huset. ”Gitaren er en stor del av meg” sier hun. Et par år senere begynte hun å skrive sin egen musikk, og har fortsatt med dette ved siden av skolen og studiene på University of Calgary hvor hun har studert Business.

Hun har et godt fotfeste i musikkbransjen og er allerede knyttet til store navn som Randy Bachman, produsenten som fant henne og som sier om henne: ”den mest talentfulle og mangfoldige artisten jeg har sett på lenge”. Han produserte hennes første album ”Consider This” som ble gitt ut i 2006. Hennes andre album ble gitt ut i 2009 og heter ”Alone”, et akustisk album. Andre hun har jobbet med er Danny Michel, Russel Broom, Bill Bell og hun har stått på scenen med Suzie McNeil, Shawn Mullins og ikke minst Keith Urban og blues legenden Buddy Guy.

I november er hun med på The Band Perry’s konserter i Norge, Sverige og Danmark.
Hennes musikk er vakker, hun har en personlig stemme og spiller gitar som hun ikke har gjort annet. Flere har blitt svært overrasket når de har oppdaget at det er en jente som håndterer gitaren og ikke en mann.

Vi må bare glede oss til å bli bedre kjent med Lindsay Ell om noen måneder!

Love You Back – Lindsay Ell:

Netta Nyman

Kanskje vil du også lese:

Kortvarig moro med Band Perry

Thea Tøstie

Nya singlar i US (11 Aug)

Rolf Berglund
Laster...