Country4you

Love And Theft

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det hele begynte i 2006 som en trio bestående av Brian Bandas, Stephen Barker Liles og Eric Gunderson. Bandet spilte på diverse Honky Tonks i Nashville før de i 2008 ble med som oppvarmingsband for Taylor Swift på noen av hennes konserter. Taylor Swift ble betatt av Stephen, og dette resulterte i Swifts sang «Hey Stephen» (fra Swifts album Fearless) som altså handler om Love And Thefts Stephen Barker Liles. Til gjenngjeld skrev Stephen Barker Liles sangen «Try To Make It Anyway» om Taylor Swift. (Det ble aldri noe mere mellom de to)

16 mars 2009 ga trioen ut debutsingelen «Runaway» som kom på en 10.plass på Billboard Country Songs, etterfulgt av debutalbumet «World Wide Open«.

Våren 2010 sto plutselig bandet uten platekontrakt. Disney Music Group annonserte at de la ned sitt plateselskap Lyric Street Records som Love And Theft hadde tegnet avtale med året før. RCA Records Nashville kom så på banen og signerte en platekontrakt med bandet.

I 2011 forlot gitaristen og vakalisten Brian Bandas trioen, og istedet for og ta inn ett nytt bandmedlem bestemte Liles og Gunderson seg for å fortsette som en duo. Senere samme år, nærmere bestemt den 14 november ga Liles og Gunderson ut singelen «Angels Eyes» som gjorde det meget bra og klatret opp til 3.plass på Billboard Country Songs, og til en 34.plass på den offisielle Billboard Hot 100 lista.

Den 24 juli i år kom bandet ut med sitt første album som duo, albumet har fått tittelen «Love And Theft» og gikk rett inn på 4.plass på Billboard Top Country Album listen.
Albumet inneholder 11 nye låter, og du får alt fra herlige ballader til mer country-pop og country-rock låter.
Åpningssporet, og den første singelen fra albumet, er «Angel Eyes«. Sangen ligger akkurat nå som #3 på Billboards Hot Country Songs liste. Se og hør den her:

Albumet inneholder følgende låter:

1. «Angel Eyes»
2. «Inside Out»
3. «Runnin’ Out of Air»
4. «Amen»
5. «If You Ever Get Lonely»
6. «Thinking of You (and Me)»
7. «Town Drunk»
8. «Real Good Sign»
9. «She’s Amazing»
10.»Girls Love to Shake It»
11.»Girls Look Hot in Trucks»

[sws_yellow_box box_size=»600″]Du kan bestille Love And Theft albumet hos CDON her: NorgeSverigeDanmark [/sws_yellow_box]

Stephen Barker Liles – Try To Make It Anyway:skrevet om Taylor Swift

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy