Country4you
American Idol Brad Paisley

American Idol søker etter en Countryartist som dommer

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

American Idol starter opp igjen med sesong 11 i Januar 2013. Ønsket til produsentene er at en countrystjerne skal fylle en av plassene etter at både Steven Tyler og Jennifer Lopez nå er ute. Toby Keith ble spurt om å bli med i showet, men takket nei til tilbudet.

Ryktene er fortsatt mange om at Skandinavia aktuelle Brad Paisley kan være i samtaler med showet for en dommerplass i neste sesongs utgave av det populære programmet, men ingen bekreftelser er gjort.

skal vi tippe, så er nok også vinneren av America Idol sesong 4 en het kandidat for produsentene. Carrie Underwood vant som mange vet den runden..

Det er liten tvil om at countrystjernene er atraktive for TV-skjermen for tiden. Blake Shelton har vært dommer i «The Voice«, Keith Urban i den australske versjonen av showet og Jennifer Nettles fra Sugarland har hjulpet J Rome til å vinne den første sesongen av «Duets«.

Hvem tror du blir dommer i neste utgave av American Idol?

Kanskje vil du også lese:

Keith Urban – The Fighter

Rolf Berglund

Toby Keith & Jimmy Buffett – «Too Drunk to Karaoke»

Redaksjonen

Brad Paisley – River Bank Rip Rap

Redaksjonen
Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy