Country4you

American Idol søker etter en Countryartist som dommer

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

American Idol starter opp igjen med sesong 11 i Januar 2013. Ønsket til produsentene er at en countrystjerne skal fylle en av plassene etter at både Steven Tyler og Jennifer Lopez nå er ute. Toby Keith ble spurt om å bli med i showet, men takket nei til tilbudet.

Ryktene er fortsatt mange om at Skandinavia aktuelle Brad Paisley kan være i samtaler med showet for en dommerplass i neste sesongs utgave av det populære programmet, men ingen bekreftelser er gjort.

skal vi tippe, så er nok også vinneren av America Idol sesong 4 en het kandidat for produsentene. Carrie Underwood vant som mange vet den runden..

Det er liten tvil om at countrystjernene er atraktive for TV-skjermen for tiden. Blake Shelton har vært dommer i «The Voice«, Keith Urban i den australske versjonen av showet og Jennifer Nettles fra Sugarland har hjulpet J Rome til å vinne den første sesongen av «Duets«.

Hvem tror du blir dommer i neste utgave av American Idol?

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy