Country4you

Martina McBride med følelsesladet ny video – I’m Gonna Love You Through It

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gjør deg klar til en følelsesmessig video fra Martina McBride!
I videoen til «I’m Gonna Love You Through It» er tema om det som så mange er berørt av – kreft. Er du på en eller annen måte berørt av denne sykdommen, kommer du nok til å felle en tåre eller to- det gjorde i alle fall jeg.

Sangen handler om en 38 år gammel kvinne som får beskjed om at hun har bryst-kreft. Hun får styrke og støtte fra sine tre barn, mann, venner og familie til å komme seg gjennom en vanskelig tid.

Vokalmessig er sangen «I’m Gonna Love You Through It» i samme bane som hennes tidligere låter som til eksempel «Concrete Angel», «Anyway» og «A Broken Wing». Dette er absolutt Martina McBride sin vei å gå, og hun er vel en av veldig få artister som faktisk kan få deg til å gråte når man hører hennes musikk.

La oss håpe Martina McBride får en #1 hit med denne låta! Det er et viktig tema og en fin låt fra en fantastsik artist!

Martina McBride spilte denne sangen første gang LIVE under CMA Music Festival i Nashville nå i sommer, og hun fikk stående applaus etter fremførelsen. Nå er altså videoen til låta her, og du kan se den her:

Martina McBride’s nye album «Eleven» kommer ut i oktober – Det er i alle fall et album jeg gleder meg stort til!

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy