Country4you

Miranda Lambert vs Carrie Underwood

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Country4you duellen går ut på å kåre den beste videoen etter hva nettopp DU stemmer på. DU er nemmelig med på å bestemme hvilken video som går videre til neste ukes duell der det kommer en nye utfordrer.

Denne ukens duell er mellom to meget populære kvinnelige artister som begge har kommet ut med ny musikk i det siste.
Miranda Lambert kom i november 2011 ut med sitt fjerde studioalbum – «Four the Record«. Fra dette albumt har vi valgt ut Lamberts nyeste video – «Over You» til duell.

Carrie Underwood har gitt ut 3 studioalbum, og hennes fjerde kommer nå i mai (Blown Away). Nylig ga Underwood ut sin første singel og video fra det kommende albumet. Vi har derfor valgt «Good Girl» som utfordrer til Miranda Lamberts «Over You».

Se Miranda Lamberts video til «Over You» her:

Se Carrie Underwoods video til «Good Girl» her:

[sws_blue_box box_size=»600″] Hvilken artist gir du din stemme til? [/sws_blue_box]

[polldaddy poll=6051296]

[sws_grey_box box_size=»600″]Litt spilleregler:
Dersom en video har blitt valgt 4 ganger på rad som vinner i duellen, går den videoen da videre til en «superfinale» senere. Det vil da bli lagt ut to nye utfordrere i Country4you Duellen. Senere kjøres en «superfinalen» der vi kårer en vinner av Country4you Duellen.[/sws_grey_box]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy