Country4you

Miss Andersson – «Home Town Girl»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Miss Andersson är ett band med 6 killar, bl a Magnus Bäcklund (sång) och Peter Rundh (låtskrivare). De spelar en blandning av rock, country och pop. Namnet på bandet härrör sig från emigreringen till Amerika på 1800-1900 talen. En del av låtarna handlar om denna fiktiva dam. De har under en längre tid skrivit låtar och räknar med att släppa ett album i vinter eller vår. Flera spelningar har varit i Norge så bandet kan vara mer känt i Norge.

De har tre projekt på gång:
1. Åka till Hollywood och övervara «Hollywood Music in Media Awards» där de är nominerade i klassen Americana med «Home Town Girl«.
2. Få igång konceptet ‘American Radio Rock Night‘ som innehåller en helkväll med Amerikansk mat, öl, DJ och liveband, där Miss Andersson är bandet,
3. Marknadsföring av bandet i Sverige, Norden, Europa och USA – vilket kan innebära ett namnbyte. och släpp av någon singel, EP och album.

Men först Hollywood och se hur det går för «My Home Town Girl» – Lycka Till.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy