Country4you

Norsk Country Treff 2013

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå nærmer det seg festivaltid i Breim! Norsk Country Treff(NCT) kan i år friste countryfansen med nok et variert program.

Finansminister Sigbjørn Johnsen kommer til Breim 11. juli for å gjøre den offisielle åpningen av den 19’ende utgaven av Norsk Country Treff.

Bellamy Brothers er ett av de mange bandene som i år tar turen til festivalen i Breim. Bellamy Brothers har gitt ut over 50 album i løpet av karrieren og har en stor fanskare her til lands. Publikum kan vente seg en lang rekke med countryhits når legendariske Bellamy Brothers står på scenen i Breim fredag kveld. Gruppa står bak ”Let your love flow” og ”If I said you had a beautiful body”, sanger som for de fleste ikke skulle trenge nærmere introduksjon.

En annen artist som tar turen til Breim i sommer er hyperaktuelle Steffen Jakobsen. Steffen har sjarmert tusenvis av TV-seere med sin dype bassrøst i årets utgave av Idol. Steffen spilte også under festivalen i 2007, men vi tipper det blir enda mer folk foran scenen som vil få med seg hans konsert i år!

For 50 år sidan ga Gene Watson ut sin første singel. Siden den gang har han hatt en rekke hits og singler høyt plassert på listene, som ”Love in the hot afternoon”, ”Fourteen carat mind” og ”Farewell party”. Han er en enestående sanger og er et idol for mange yngre countrystjerner som Brad Paisley, Alan Jackson og Vince Gill.
NCT

Gene Watson til Breim

Gene Watson spiller tradisjonell countrymusikk, men er også glad i gospel. Han er nok best kjent for de rolige og klassiske countrylåtene, men byr også på raskere melodier som ”Got no reason now for going home”. Duettene med Rhonda Vincent har også blitt særs populære.

Dette er første gang Watson er i Norge, og Breim er eneste stoppested utenom USA og Canada på årets turne. Watson skriver i sitt nyhetsbrev at han virkelig ser fram til å entre hovedscenen på Norsk Country Treff lørdag kveld.

Hellbillies tar også turen til Breim. Countryrockgruppa frå Ål i Hallingdal har også tidligere stått på scenen på Fjordhestgarden.

Hanne Sørvåg, som for mange er kjent som ei danseløve og låtskriver, åpner fredag 12. juli det musikalske showet på hovedscenen. Hanne ga i fjor høst ut sin første countryplate.

Endelig er også Steff Nevers tilbake på Breim og kan by på countrymusikk med steelgitar, felespill og rungende gitar-riff. Her blir det musikk det virkelig svinger av, og det blir garantert full fest når Steff avslutter på hovedscenen fredag kveld!

Her er listen over artister til Norsk Country Treff 2013:

Hellbillies
Bellamy Brothers
Gene Watson
Steffen Jakobsen
ClutterBillies
Rita Eriksen
Hanne Sørvåg
Steff Nevers
Them Lewis Boys
Kruttrøyk
Cajun Mock Frogs
Grasstowne
Bakersfield
The European Highwaymen
Onkel Tuka
G.Thomas
Hallur Joensen
Toini & The Tomcats
Hege Brynhildsen
Longhorn
Little Willie & The Ghostriders
Honky Tonk Angels

Mer info om årets festival finner du på Norsk Country Treffs websider: norskcountrytreff.no
Bli også tilhenger av Norsk Country Treff på Facebook for siste nytt om festivalen: Norsk Country Treff på Facebook

Foto: Norsk Country Treff / Runar Sandnes

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy