Country4you

Not Enough Whiskey fra Kiefer Sutherland

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kiefer Sutherland, ja, han som spiller Jack Bauer i TV-serien «24» er ute med en skikkelig Whiskey-låt. Stemmen til Jack, eh, jeg mener Kiefer, er helt klart preget av å ha drukket noen glass Whiskey på låta som har den klingende tittelen «Not Enough Whiskey».

Kiefer Sutherland viser med dette at han kan mer en å spille actionhelt på tv. «Not Enough Whiskey» er første singel ut fra det kommende albumet «Down In A Hole» som er planlagt utgitt i sommer. Sutherland har skrevet alle 11 låtene låtene på det kommende albumet.

«Dette albumet er det nærmeste jeg noen gang har hatt en dagbok. Alle sangene er skrevet ut fra mine egne personlige opplevelser og erfaringer. Det er noe veldig tilfredsstillende å være i stand til å se tilbake på mitt eget liv, gode tider og dårlige tider, og gi uttrykk for disse synspunktene i musikken.»

Sutherland legger ut på en turnè i USA nå i april, så sjekk ut kiefersutherlandmusic.com dersom du har planer om en tur til USA i løpet av våren.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy