Country4you

Ottar «Big Hand» Johansen med ny singel – «Princess Of The Night»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges største countrylegende kunne feire 50 år som plate- og turnè-artist i 2015, og onsdag 13 april var det premiere på hans nye singel «Princess Of The Night» på Trygdekontoret på NRK TV. Se video her.

Pga stor interesse fortsetter feiringen av «50 Years On The Road» i hele 2016.
[sws_blue_box box_size=»630″]Booking av turnè for 2016 pågår nå! Klikk her for info. [/sws_blue_box]

Big Hand kunne i fjor loggføre ca 100 opptredener/gigs, og stiller gjerne opp på like mange i 2016. Jubileet ble markert med nytt album «Big Hand – 50 Years On The Road» som fikk 5’ere av både VG, Dagbladet og Blues News i tillegg til mange andre strålende omtaler.

Singelen «Starting All Over Again» var i flere måneder inne på topp 20 på den europeiske countrylisten over mest spilte låter, og mange i Norge fikk også med seg en flott live-versjon av denne låten på Sommerbåten til NRK. 2015 ble et år med høyt aktivitetsnivå i form av turnè, festivaler, TV opptredener, div. presse og sosiale media. På høsten ble det også internasjonale opptredener i USA, Sverige og i Spania og julesingelen «Red Mountain Christmas» ble svært populær blandt publikum og radiostasjoner i desember.

På konsertene får publikum høre hans gamle klassikere i tillegg til høydepunkter fra det nye albumet. Big Hand har mottatt to Spellemannpriser, med Claudia/Big Hand/Casino for albumet ”Oh Yeah” samt for soloplaten ”Game of Hearts”. Det er neppe noen artister i Norge som har flere mil på veien og dette gjenspeiles i en trofast landsdekkende fan-base.

Det bør også nevnes at Big Hand har delt scene med storheter som George Jones, Johnny Cash,Waylon Jennings og Willie Nelson. Han har også vært mentor i Stjernekamp på NRK-TV og i 2014 mottok han Oslo Kommunes Kulturpris, Gamle Oslo.

Big Hand blir også med oss på Countryturen til USA i høst. Se mer om det her: Countryturen 2016

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy