Country4you

Ny singel från The Ballroom Band

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

The Ballroom Band och Linda Ström från Cookies n Beans släpper singeln ”Hard Times”  den 1 Nov.

Hard times” är inspelad i Skebobruk under en magisk Septembervecka i fjol. The Ballroom Band hyrde den gamla Smedjan och satte upp en studio för att göra bandets tredje fullängdsalbum. Att Linda skulle sjunga på spåret var en ren händelse, Fröken Ström var på plats för att vara hemlig gäst på bandets spelning i Skebobrukspuben.

– ”När vi insåg att vi hade 20 min över och Linda på plats så bad vi henne lyssna en gång på låten och sen spelade vi in direkt, resultatet blev långt över förväntan, kom ihåg att vi i bandet rös av välbehag och gjorde själsliga High-five med varann när Linda gick in sjöng som bara hon kan, och satte det på en tagning!” säger Martin Frontman sångare i The Ballroom Band. Hard Times är ett klockrent relationsdrama innehållande både hopp och förtvivlan och soundet är som vanligt alternativ Folk ‘n’ Country. Det nya albumet kommer släppas under våren 2014.

Live 1-2 Nov
The Ballroom Band och Linda Ström
För att fira singel releasen så spelar Bandet och Linda två exklusiva spelningar 1 Nov på Mosebacke i Stockholm och 2 Nov på Skebobrukspuben. Bandet kommer prova låtarna på det nya albumet för första gången under dessa dagar.

Här kan ni provlyssna på låten. När jag lyssnat på låten får man känslan av en mer internationell prägel- Det är inte långt ifrån att jag skickar över ett förslag på en resplan till Nashville.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy