Country4you

Ny video med Lady Antebellum – Dancin’ Away With My Heart

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skandinavia aktuelle Lady Antebellum er ute med sin nye video til låta «Dancin’ Away With My Heart«. Videoen inneholder live opptak av bandets siste turné.

Før sangen begynner, forteller hvert medlem av gruppen et minne av sin første dans. Charles Kelley forteller at hans første dans var etter Tim McGraw’s «Don’t Take the Girl«, mens Hillary Scott bare var 5 år gammel da hennes far ba henne opp til dans.
Dave Haywood forteller at hans beste minne om sin første dans, var da han danset til «The Dance» av Garth Brooks i gymsalen.

Lady Antebellum er midt i sin 2012 Own the Night World Tour, og selv om deres kalender er proppfull, er det alltid plass til å ta en pust mellom slagene. Den Grammy-vinnende trioen sier de allerede har et dusin sanger klare til deres neste plate. I et intervju med Billboard.com, sier Hillary Scott at bandet har 12 låter ferdig. Det er ikke satt noen dato for når det nye albumet kommer ut, og bandet sier selv at de ikke har noe hastverk. De ønsker å bruke god tid på sitt neste album, og håper å gå i studio i løpet av året.

Se Lady Antebellum’s nye video «Dancin’ Away With My Heart» her:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy