Country4you

Nytt från USA, uke 45

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På onsdag kväll är det CMA Awards. Knappast troligt att våra s.k. Public Service-företag köper in programmet. Men vi får bita i det sura äpplet men skriv in till TV och fråga. Miranda Lambert är nominerade till 9 priser, ”Automatic är nominerade till 3. Äkte mannen Blake Shelton har ’bara’ två nomineringar !

Tim McGraw har videon ute för singeln ”Shotgun Rider”.
I årets CMA Awards har Tim blivit nominerad till två priser med ”Mean While Back at Mamas”.

http://youtu.be/-UzFfhBS7t4

Cole Swindell är nominerad till ’New Artist of the Year’. Cole släpper sin nya singel på måndag. Den heter ”Ain’t Worth the Whiskey”. Låten är med på albumet  ”Cole Swindell”

En av de som kommer hit till Skandinavien sista februari med Country 2 Country är ju Florida Georgia Line. De har redan fått sin video till ”Sun Daze” färdig. En kul video med vinkling mot den hårda chefen. På  CMA Awards borde de få pricet för ’Vocal Duo of the Year’.
En liten undran, är det långt till sommaren??

Natalie Stovall & Drive verkar ha varit uppe i Smoky Mountains och köpt Moonshine in a ”Mason Jar”. Natalie är en riktg rackare att hålla igång på scenen. Inte en lugn stund, tar hon se’n fram fiolen då jäv..r blir det fart på publiken.

Dustin Lynch hade en helvetes natt för någon vecka sedan när någon slängde en full ölburk i ansiktet. Dustins nya singel heter ”Hell of a Night” men av en annan orsak – kärlek.

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy