Country4you
Country Music Festival Vinstra Country Norge Country Nyheter

Denne uken braker det løs i Kåja!

Onsdag 4. juli åpner Country Music Festival Vinstra dørene i Kåja for 26. året på rad!

Årets programplakat består av 18 ulike band og artister. Sammen byr årets artister på både gamle slagere og nye hits når de inntar scenen for å lage tidenes countryfest!

Årets konsertprogram byr blant annet på gjensyn med Norges kanskje største rockeband Hellbillies, tradisjonell og nostalgisk countrymusikk fra amerikanske Buddy Jewell, festcountry fra publikumsfavoritten Vassendgutane, og kraftfulle «honky-tonk-tunes» fra Nashville-sangeren Stacie Collins.

Countryfestivalen byr på mer enn musikk

Årets underholdning består av mer enn norske og internasjonale artister på scenen, festivalen har også utviklet et aktivitetstilbud for sine gjester. Det blir arrangert musikkquiz, konkurranser, kåringer og linedance-kurs på festivalområdet. Skulle festivalgjestene ha behov for en liten pause fra campinglivet kan de bli med på DNT-turer i den vakre Vinstra-naturen, melde seg på rideturer eller gå for en fartsfylt formiddag på Gudbrandsdal Gokart-senter.

Country Music Festival Vinstra blir mer og mer populær for hvert år som går. Årets festival har nådd nye salgsrekorder, og de få gjenværende campingplassene minker stadig. Det forventes minst like god stemning og tusenvis av festivalglade publikummere ved årets festival – som tidligere år. Festivalen gleder seg til å ønske alle nye og gamle countryvenner velkommen til Kåja!

For mer info, kontakt:
Trond Skurdal, festivalsjef
Tlf. 40403535

OM COUNTRY MUSIC FESTIVAL VINSTRA
I år avholdes Country Music Festival Vinstra i uke 27, 4.-8. juli. Festivalen foregår i Kåja på Vinstra som ligger i Gudbrandsdalen. Festivalcampen er delt inn i ulike soner som er tilpasset gjestenes behov, og man kan velge mellom å kjøpe festivalpass eller dagsbilletter. I snitt gjester festivalen 15.000 besøkende i løpet av festivaluken på Vinstra!
Web: http://www.festivaldrift.no

[envira-gallery id=»24239″]

Kanskje vil du også lese:

2015: John Michael Montgomery til Vinstra!

Redaksjonen

Rodney Atkins til Vinstra (2012)

Roy Skjellaug

Country Music Festival Vinstra 2014

Redaksjonen
Laster...