Country4you

Luke Combs på Europa-turné

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LUKE COMBS är 28-årig kille från Asheville, NC. Som för de flesta byarna i Smoky Mountains så betyder musiken mycket där med många festivaler och spontana konserter med duktiga musiker . Ett exempel på kända sångare/musiker är att Roberta Flack växte upp inom samma county som Luke. Luke har varit med i många grupper och körer. Han var på Carnegie Hall och uppträdde i tonåren.

Luke släppte sitt första album 2017, ’This Ones for You’, som byggde på Luke’s EP med samma namn från 2015. Hans tre första singlarna var alla #1 och de har sålt väldigt bra. Singlarna var: ”Hurricane, ”When It Rains it Pours och ”One Number Away”.För några veckor sedan kom hans deluxe av albumet som han kallar ’This One’s for You Too och som har 5 ytterligare låtar.

Det här är singeln, ”One Number Away” som för några veckor sedan toppade countrylistan.

Nu i dagarna släpps en ny singel med Luke Combs, «She Got the Best of Me». Den spelas nu på Luke’s turné som kommer till Europa i oktober. Tyvärr är det för dåligt intresse att gå på konserter med countrymusik i Skandinavien det betyder att få eller inga är beredda att arrangera.

Luke’s kommer till dessa orter på sin Europa-turné.

3/10 Birmingham (kan vara slutsåld)
4/10  London
5/10 London
7/10  Glasgow
8/10  Manchester
10/10 Amsterdam
11/10 Berlin

Så här låter den senaste singeln, “She Got the Best of Me”:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy