Country4you
Image default

On the Road Again (ACM Lifting Lives Edition)

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til vanlig er jeg ganske skeptisk til slike innspillinger som dette, men Ingrid Andress, Gabby Barrett, Jordan Davis, Russell Dickerson, Lindsay Ell, Riley Green, Caylee Hammack, Cody Johnson, Tenille Townes og Morgan Wallen gjør her etter vår mening en veldig bra tolkning av den klassiske Willie Nelson låta «On the Road Again«. Willie er også med på låta med noen strofer..

Innspillingen av låta er et samarbeid mellom Willie Nelson og de «New Artist»-nominerte artistene til ACM Awards 2020, for å samle inn penger til countrymusikkmiljøet i forbindelse med COVID-19.

ACM Awads pleier til vanlig å sendes fra Las Vegas, men i år blir showet sendt fra Nashville. Dato er 16.september og Keith Urban er programleder for showet.

Tenille Towes er allerede kåret til New Feamle Artist Of The Year, og Riley Green har fått prisen New Male Artist Of The Year i det som i år blir en ganske så spesiell prisutdeling pga. COVID-19.

Se også en liten smakebit fra den offisielle videoen som pr. nå kun ligger hos CMT i USA. Vi tror nok den snart også vil komme på Youtube:

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy