Country4you
Country Nyheter

On the Road Again (ACM Lifting Lives Edition)

Til vanlig er jeg ganske skeptisk til slike innspillinger som dette, men Ingrid Andress, Gabby Barrett, Jordan Davis, Russell Dickerson, Lindsay Ell, Riley Green, Caylee Hammack, Cody Johnson, Tenille Townes og Morgan Wallen gjør her etter vår mening en veldig bra tolkning av den klassiske Willie Nelson låta «On the Road Again«. Willie er også med på låta med noen strofer..

Innspillingen av låta er et samarbeid mellom Willie Nelson og de «New Artist»-nominerte artistene til ACM Awards 2020, for å samle inn penger til countrymusikkmiljøet i forbindelse med COVID-19.

ACM Awads pleier til vanlig å sendes fra Las Vegas, men i år blir showet sendt fra Nashville. Dato er 16.september og Keith Urban er programleder for showet.

Tenille Towes er allerede kåret til New Feamle Artist Of The Year, og Riley Green har fått prisen New Male Artist Of The Year i det som i år blir en ganske så spesiell prisutdeling pga. COVID-19.

Se også en liten smakebit fra den offisielle videoen som pr. nå kun ligger hos CMT i USA. Vi tror nok den snart også vil komme på Youtube:

Kanskje vil du også lese:

Good Old Memories – A Tribute to Willie Nelson and Waylon Jennings

Roy Skjellaug

Willie Nelson med klassiske coverlåter på nytt album

Roy Skjellaug

Willie Nelson och hans söner

Rolf Berglund
Laster...