Country4you
Image default

Ottar «Big Hand» Johansen – «Just Like in the 50s»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ottar «Big Hand» Johansen sitt nye album; «50 Years On The Road» fikk terningkast 5 av både VG og Dagbladet i tillegg til mange andre strålende omtaler. Den første singelen fra albumet; «Starting All Over Again» har vært inne på topp 30 på den europeiske countrylisten over mest spilte låter siden utgivelsen, og mange i Norge fikk også med seg en flott live-versjon av denne låten på Sommerbåten til NRK.

2015 er et år med høyt aktivitetsnivå i form av turnè-aktivitet i inn- og utland, og mange gode festivaler (Nidaros Bluesfestival, Trondheim / Månefestivalen, Fredrikstad / Kampendagen, Oslo / Mons Petter Festivalen, Sulitjelma / Countryfestivalen Seljord m.fl.).

Den nye singelen; «Just Like in the 50s» er en svingende duett med fotomodell/sangerinne Malin Pettersen, backet av det velrenomerte HonkyTonk-bandet A11. En flott liten lykkepille for en sensommer hvor jobb og skole melder seg igjen for mange. Videoen er hovedsaklig spilt inn på Ryes i Oslo.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy