Country4you

Raleigh Keegan – Half Past You

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nykommeren Raleigh Keegan har en interessant historie bak seg. Han ble født i fengsel mens moren holdt på med soning for narkotikamisbruk. Bare noen dager gammel ble Keegan adoptert bort . Livet hans skulle ende opp i Cincinnati med en ny familie.

Under oppveksten begynte han å spille college-fotball ved Georgetown College i Kentucky, hvor han fikk sin treningsvitenskapgrad og som førte han videre inn i en karrière som personlig trener. Det var en av hans musikalske inspirasjoner, Zac Brown Band, som hjalp ham raskt til å innse at han var ment for en annen vei i livet. Han solgte hus og flyttet til Nashville for å satse på country musikk.

Med god kritikk ifra både media og publikum har han de senere år spilt rundt i hele USA og jobbet i studio sammen med Grammy Award winner Ryan Gore (Kacey Musgraves, Jon Pardi og Brothers Osborne ). En nykommer som er vert å følge med på fremover.

«Half Past You» er blant de nyeste Låtene ifra Keegan.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy