Country4you
Classic Country Country Artister

Randy Travis kommer med ny singel

Randy Travis slläppte sin första platta 1986 och bland de första singlarna var ”On the Other Hand” och «Forever and Ever, Amen ”. Han har tills idag haft 10 st singelettor (#1) och sålt 25 miljoner album. Bland alla utmärkelser han fått räknas 7 st Grammys. 2016 blev han invald i Country Music Hall of Fame. Tyvärr fick han 2013 en stroke som har påverkat sångröst och balans.

Men Randy Travis kom till Nashville 1984 och som så många med hopp om att få kontrakt och sjunga på stora scener. Han jobbade på restaurang som kock och sjöng på Nashville Palace och andra honkytonkbarer. Han kunde faktiskt släppa ett album, ’Live at the Nashville Palace’ och skrev musik när han kunde. Randy hade då en sångröst som många låtskrivare ville utnyttja till demos.

Nu 35 år senare har man hittat några av de demos som Randy sjungit och en låt har kommit som singel, ”Fool’s Love Affair”. Låten släpptes i juli och inom en månad hade den streamats 1 miljon ggr, även en video släpptes som visades mer än 4 miljoner ggr

Låten är en typisk 80-tals countrylåt som borde passa alla countryälskare.

Kanskje vil du også lese:

Randy Travis – ”25th Anniversary Celebration”

Roy Skjellaug

Flere artister til Countryfestivalen i Seljord

Redaksjonen

Randy Travis hyller kona i «ny» låt

Redaksjonen
Laster...