Country4you

RASCAL FLATTS ’Jukebox’

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

RASCAL FLATTS kom plötsligt ut med en ny EP. Den heter ’Jukebox’. EP:n består av 4 låtar (Men enav låtarna finns bara på Amazon).

Låtarna är bandmedlemmarnas ’gamla’ favoriter

1. Foreigner’s «Feels Like the First Time,»

3. Hall & Oates’ «You Make My Dreams«

4. Kenny Loggins’ «Heart to Heart»

Den låten som bara finns på Amazon är

2. Huey Lewis and the News «Do You Believe in Love».

Det finns de fans som reagerat på att Rascal Flatts har så många covers på konserterna. Vi får se hur reaktionerna blir efter denna EP, men de har under hösten släppt en ny singel ”Back to Life”. Rascal Flatts har i en intervju sagt att det nya albumet troligen kommer att ha upp mot 6 nya låtar – men även flera covers!!! En cover som diskuteras är en låt av Peter Cetera (fr bandet Chicago), ”You’re my Inspiration”

Medlemmarna i Rascal Flatts är ju kristna och vi får se om de efterhand får en mer kristen ton. Jay deMarcus kommer ut med en ny bok i April 2019, ’Shotgun Angels: My Story of Broken Roads and Unshakable Hope’. Jay kommer dessutom att starta ett nytt kristet skivbolag under 2019.

Gary LeVoix har meddelat att hans dotter – Brittany – tänker bli artist och att hon älskar Gospel och Countrymusik. De har redan sjungit en duett ihop på scen, ”My Wish”.

Tyvärr hittar jag inte någon av låtarna påJukebox på nätet prova Spotify i stället eller beställ från din leverantör:

så vi tar deras senaste singel i stället

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy